شهردار فرون آباد: تعمیر وسایل تندرستی بوستان ها انجام شد

شهردار فرون آباد: تعمیر وسایل تندرستی بوستان ها انجام شد

شهردار فرون آباد از تعمیر و بازسازی مستمر وسایل تندرستی بوستان ها در جهت ارتقای سلامت شهروندان خبر داد.

شهردار فرون آباد: تعمیر وسایل تندرستی بوستان ها انجام شد


شهردار فرون آباد از تعمیر و بازسازی مستمر وسایل تندرستی بوستان ها در جهت ارتقای سلامت شهروندان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، مهندس محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد گفت: ورزش همگانی و سلامت شهروندان مورد توجه مدیریت شهری است و توسعه طرح های سلامت محور با هدف ارتقا کیفیت زندگی و افزایش نشاط و شادابی بین شهروندان با جدیت پیگیری می شود و با هدف ایجاد فضاهای سالم ورزشی و تفریحی وسایل و تجهیزات تندرستی بوستان ها تعمیر و بازسازی می شود.

وی با اشاره به نقش مشارکت شهروندان در نگهداری از مبلمان شهری و تجهیزات استقرار یافته در بوستان های سطح شهر، بیان داشت: همکاری شهروندان با حفظ و نگهداری و استفاده صحیح از این فضاها، نقش مهمی در ایجاد بستر لازم جهت ارتقای مبلمان شهری استقرار یافته در بوستان ها و ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات دارد.

شهردار فرون آباد عنوان کرد: در راستای ارتقای کیفیت خدمات شهری و رضایت مندی شهروندان، لوازم ورزشی و تجهیزات بدنسازی بوستان ها به صورت مستمر مورد بازبینی قرار گرفته و در صورت نیاز به تعمیر، بازسازی و در صورت ضرورت نوسازی می گردد.

مهندس محمد عسگری فرد اضافه کرد: نگهداری وسایل ورزشی در بوستان ها تأثیر مستقیمی بر سلامت شهروندان دارد، از همین رو تعمیر و بازسازی تجهیزات ورزشی بوستان ها در دستور کار قرار دارد و حوزه خدمات شهری شهرداری با هدف ایمن سازی وسایل بازی و جلوگیری از بروز حوادث ناگوار، اقدام به تعمیر و بازسازی وسایل تندرستی بوستان ها نموده است.

#شهرداری_فرون_آباد
#تعمیر_وسایل_تندرستی_بوستان


🔸 کانال اخبار جامع شهر فرون آباد
🔻🔻
@newsfronabad
www.ferunabad.ir
https://ble.ir/ferunabad
https://eitaa.com/joinchat/3779920238C3af046ebe5

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1

0 نظر

ثبت دیدگاه